قدرداني از استاد حسين عماد افشار

در ششمين جشنواره روابط عمومي هاي كشور از استاد حسين عماد افشار يكي از پايه گذاران روابط عمومي در ايران تقدير به عمل آمد و كاظم مستولي يكي از قديمي ترين شاگردان وي زندگي نامه ايشان را قرائت كرد. متن اين تقديرنامه به قرار زير است:
استاد حسين عماد افشار در سال 1299 خورشيدي در شهر اروميه متولد شد. مقاطع تحصيلي دبستان، دبيرستان و دانش سرا را در اروميه گذراند و در همين شهر به استخدام وزارت فرهنگ سابق درآمد و پس از 15 سال معلمي به تهران عزيمت كرد.
دوره حقوق قضايي را در دانشگاه تهران به پايان رساند. قريب به 10 سال در مدرسه فرانسوي رازي تهران به تدريس زبان و ادب پارسي اشتغال داشت.
استاد عماد افشار هشت سال در آبادان و يك سال در كرمان با سمت دبيري، چند و چون ها و راز و رمزهاي زبان پارسي را در كلاس هاي ادبيات تدريس كرد. وي در طول سال هايي كه به تدريس اشتغال داشت مطالعه و تحقيق و تتبع را فريضه شمرده و هرگز خود را از غور و بررسي در متون ادبيات قديم و معاصر فارغ ندانست و در اين راستا پژوهش هاي مستمر خود به آرا و روش هايي دست يازيد كه مورد نياز دانشجويان روزنامه نگاري و دست اندركاران مراكز خبري بود.
استاد عماد افشار در سال 1346 با افتتاح و شروع به كار مؤسسه عالي مطبوعات و روابط عمومي كه بعداً به دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي تغيير نام يافت تدريس زبان و دستور و آيين نگارش فارسي در مطبوعات را كه حاوي ويژگي ها و كاربردهاي خاص است به عهده گرفت و تا اين اواخر قريب به 26 سال در اين دانشكده كه امروز به نام دانشكده علوم اجتماعي دانشكده علامه طباطبايي خوانده مي شود به تدريس و تعليم مشغول بوده است و از اين رهگذر هزاران دانشجو كه بعد از فارغ التحصيلي در مراكز مطبوعاتي و سازمان راديو و تلويزيون و خبرگزاري و دفاتر روابط عمومي ها به فعاليت هاي ارتباطي اشتغال يافته اند از محضر وي كسب فيض كرده اند. استاد عماد افشار علاوه بر تدريس مداوم در دانشگاه به طور مقطعي و موردي در مركز آموزش مديريت دولتي و مركز گسترش آموزش
رسانه ها نيز به آموزش دروس مربوطه پرداخته است.
از ايشان تاكنون چندين مقاله پژوهشي معتبر در نشريات تخصصي و عمومي درج شده است و مشخصاً كتاب هايي را كه تأليف كرده اند عبارتند از:
1- «آيين درست نويسي» سال 1349 چاپ مؤسسه كيهان انتشارات مؤسسه عالي علوم ارتباطات اجتماعي.
2- «گزارش و نگارش در روابط عمومي» چاپ اول سال 1358 و چاپ دوم سال 1372 انتشارات دانشگاه علامه طباطبايي.
3- «دستور و ساختمان زبان فارسي» چاپ اول. كاويان سال 1346 و چاپ دوم سال سال 1372 انتشارات دانشگاه علامه طباطبايي.
4- «شيوه نگارش فارسي در مطبوعات» چاپ اول انتشارات دانشگاه علامه طباطبايي سال 1372.
اينك خانواده روابط عمومي ها و دست اندركاران رسانه ها بيش از نيم قرن تلاش علمي و فرهنگي اين استاد با فضيلت فرزانه را پاس مي دارند و براي او سلامتي و طول عمر آرزو مي كنند.